Skip to main content

Termeni și Condiții

 • SOLICITARE ACORD ȘI INFORMARE GENERALĂ CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTRĂ DE PRELUCRARE ȘI STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  Vă mulțumim pentru interesul pe care îl acordați serviciilor Hotelului Beta Cluj, operat de SC SIF HOTELURI SA – P.LUCRU HOTEL SI AUTOGARA BETA CLUJ. Pentru noi, având în vedere relația frumoasă pe care o avem cu Dvs., este esențial să vă oferim protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, confidențialitatea acestora este deosebit de importantă pentru noi.

  CE DATE PRELUCRĂM?

  În vederea livrării serviciilor comandate, confirmării rezervărilor, informării Dvs. privind stadiul rezervărilor, oferirii de răspunsuri la solicitările plasate, și exercitării unor activități comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a clienților, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresă de domiciliu, adresă de e-mail, adresă IP, număr de telefon. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

  CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

  Datele cu caracter personal vor fi furnizate cu consimțământul Dvs. și vor fi colectate și prelucrate de noi numai în scopurile prezentate în rândurile de mai jos. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor).

  CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

  Pentru a asigura funcționarea eficientă a serviciilor noastre, colaborăm cu furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”) cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanții suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerințele prevăzute în Regulament și să asigure protecția drepturilor Dvs.

  CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

  Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate și stocate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă.

  CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

  În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi conform Regulamentului General privind Protecția Datelor:

  • Dreptul de acces la date
  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la ștergerea datelor
  • Dreptul la restricționarea prelucrării
  • Dreptul la portabilitatea datelor
  • Dreptul la opoziție
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată
  • Dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul

  CUM AVEȚI ACCES LA DATELE DVS.?

  Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, ne puteți contacta la adresa de e-mail rezervari.beta@sif-hoteluri.ro sau la numărul de telefon +40 264 455290.

  Datele Firmei de Contact și Bancare

  Sediul Social: JUD. CLUJ, 400243 CLUJ NAPOCA, STR. GIORDANO BRUNO 1-3

  Adresă de e-mail pentru rezervări: rezervari.beta@sif-hoteluri.ro, rezervari@hotelbeta-cluj.ro

  Numere de Telefon:

  • Fix: +40 264 455290
  • Mobil: +40 742 047575

  Website: www.hotelbeta-cluj.ro

  Cod de Înregistrare Fiscală (CUI): RO 56150

  Număr în Registrul Comerțului (ORC BIHOR): J05/126/1991

  IBAN: RO94BACX0000000754575011

  Bancă: UNICREDIT BANK SA

  Vă rugăm să utilizați aceste informații pentru contact și pentru eventuale tranzacții bancare legate de rezervările dvs. la Hotelul Beta Cluj.